Новини

Logic із Емінемом представили спільний трек «Homicide»

3 мая 2019

1-го травня Logic дражнив свіжою піснею, а сьогодні – видав її. Композиція має назву «Homicide». До запису треку долучився Емінем. У композиції репери обмінюються швидкими та гарячими рядками.

Мерілендський артист повідомляє: «Масове вбивство, як воно може посприяти моєму здоров’ю, Коли я читаю реп, я звучу кепсько? Що ж, це не має значення, бо я даю жару».

Ем приєднується зі своїм куплетом: «Від Східного Узбережжя до Західного я – етос, я найвидатніший. Хто ліпший? Тут нічого казати. Бо емсі знають».

Родзинка композиції – це те, як Logic її завершив. Наприкінці пісні лунає куплет від комедіанта Кріса Д’Еліа, котрий торік поділився в мережі враженнями про манеру речитативу Емінема. Відео від гумориста стало вірусним. Його Кріс наповнив рядками з нерозбірливими словами. Наприклад: «Ви використовуєте забагато серветок, парветкок, лаптеток, чапкі, Я літаю навколо, як бапкін, Фламмінабаббітапаннітаджампкін».

Цікаво, що днями Джастін Бібер висловився проти грубої критики з боку Емінема на адресу молодих реперів, котрі полюбляють додавати подібні набори незрозумілих слів у свої тексти пісень.

Logic нині готує шостий студійник «Confession of a Dangerous Mind». А ще він здійснив письменницький дебют – представив роман «Супермаркет», який виявився вельми популярним на одному з торговельних інтернет-сервісів.