Новини

Дивіться, як Лана Дел Рей виконує нову пісню «How To Disappear»

30 октября 2018

Сьогодні Лана Дел Рей потішила глядачів у Брукліні несподіванкою. На концерті з нагоди презентації «яблучних» новинок артистка, котра готує новий альбом «Norman Fu**ing Rockwell», представила свіжу пісню «How To Disappear». Їй акомпанував на піаніно Джек Антонофф. Перед виступом, як зазначають, вона звернулася до публіки: «Нам сказали не лаятися, тож ім’я альбому я можу вам назвати».

Також Лана виконала нещодавно представлений сингл «Venice Bitch», перед яким зазначила: «Знов-таки, в ім’я лайки, я не хочу називати ім’я наступного треку. Нехай зараз пролунає просто «Venice»».

Очікується, що «Norman Fu**ing Rockwell» прибуде 2019-го року.

Іще Дел Рей нещодавно виклала тизер іншої пісні – «Sylvia Plath», а також подражнила співпрацею з Machine Gun Kelly, яка викликала неоднозначну реакцію фанів.

Хоча зірка ще не оприлюднила подробиць релізу та всіх дат на підтримку альбому, вона анонсувала одне шоу в Дубліні. Там вона виступить у червні.

Поряд із музичними новинами про Дел Рей у ЗМІ з’явилася звістка про засудження до року в’язниці чоловіка, який переслідував артистку. Поліція заарештувала 43-річного Майкла Шона Ганта після звістки про те, що він планує викрасти Лану. Інцидент стався в лютому на шоу виконавиці в Орландо.