Новини

Оля Полякова стала партнеркою проєкту #проковід від ЮНІСЕФ та INSCIENCE

9 апреля 2021 admin

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) і громадська організація INSCIENCE запустили проєкт #проковід. У рамках #проковід вчені та лікарі діляться на своїх сторінках в Instagram тільки перевіреною інформацією про коронавірус, вакцинацію, медицину та науку, викриваючи численні фейки, вкидання та неправдиві чутки. Партнеркою Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за цим проектом стала Оля Полякова. Співачка приєдналася до проекту як партнерка, аби посилити голоси команди експертів #проковід: вчених, лікарів і популяризаторів науки.

Упродовж квітня Оля Полякова у своєму Instagram, який нараховує більше 2,5 мільйона фоловерів, проведе кілька ефірів з експертами #проковід, а також буде публікувати пости, сторіз і вікторини на тему COVID-19, пандемії та вакцинації. Саме за допомогою артистки люди зможуть поставити фахівцям хвилюючі питання й отримати компетентні відповіді в лайвах із Поляковою.

Ефіри Олі Полякової зі вченими та лікарями відбудуться в рамках “ПоляБачення” — авторського телебачення співачки в онлайні, яке з моменту запуску минулоріч переглянули більше 85 мільйонів разів.