Новини

6 квітня о 20:15 ексклюзивно на М1 акустичний концерт- презентація нового альбому Ірини Білик «Без гриму»

21 сентября 2017

«Без гриму» — це дев’ять пісень про оголені почуття та відверті емоції співачки.

Ірина Білик: «Все песни, которые я пишу, они обо мне. Это знают все. Песни в этом альбоме обращены к мужчине. Все. Все слова, все мысли, все призывы. Мне хотелось назвать программу “Без грима”, потому что я все-таки хочу раздеть свою душу скорее».

Дуже довго Ірина Білик збирала музичний матеріал і ретельно готувалася до випуску альбому. Понад десять років вона не могла поділитися цими піснями зі своїми фанами. Цьогоріч, у свій день народження, народна артистка України відкриє душу для всієї країни в ефірі телеканалу М1.

Ірина Білик: «Эти песни собирались не один год и даже не пять лет. Какие-то я брала в свой репертуар, какие-то оставались просто лежать до лучших времен. Я даже рада, что раньше я их никому не показывала и потихоньку записывала».

Окрім того, «Без гриму» — це акустичний концерт-презентація, який телеканал М1 подарував Ірині Білик на честь її дня народження.

Сергій Перцев, генеральний директор М1: «Ми прослухали кілька пісень з нового альбому і зрозуміли, що неможливо просто зробити сюжет з його презентації. 10 років життя Ірини Білик, пісні, які країна ще ніколи не чула. Хотілося, щоб наші глядачі почули цей матеріал першими у його оригінальному вигляді. Тому народилася ідея зняти акустичний концерт-презентацію “Без Гриму”, який ми покажемо на М1 у День народження улюбленої Артистки».