Новини

Адам Ламберт продемонстрував лірик-відео до нового синглу «Ghost Town»

21 сентября 2017

Після розпалювання інтересу публіки численними прев’ю, Адам Ламберт нарешті оприлюднив «Ghost Town» у повному обсязі. Це – перший сингл із його нового альбому «The Original High». До композиції тепер є і лірик-відео, у котрому текст пісні супроводжують образи вогню, диму та зірок, що заповнили небо.

 

Спродюсований хітмейкерами Максом Мартіном і Shellback’ом, «The Original High» планують видати 16 червня. На додаток до оприлюдненого лід-синглу, 14-трековий альбом Ламберта включатиме спільні записи з Tove Lo і Браяном Меєм із Queen. До речі, третій лонгплей стане першим у музичній кар’єрі виконавця, який він видасть на «Warner Bros. Records». Попередні студійники артиста вийшли на «RCA» та «19».

«Стосовно звучання, то воно в ньому буде більш сучасним, аніж у моєму попередньому матеріалі. Це, безперечно, поп, але не жувальна гумка», – нещодавно розповів Ламберт про те, як його майбутній альбом відрізнятиметься від попередників. І додав: «Ми додали потужного, глибокого звучання, однак у той же час він вас змусить танцювати».