Новини

Адам Ламберт здійснив прем’єру відео на танцювальний трек «Ghost Town»

21 сентября 2017

Усього через кілька днів після презентації треку «Ghost Town» і ліричного відео на нього, Адам Ламберт нарешті представив офіційний кліп на цю пісню. Відео, тривалістю три з половиною хвилини, починається з проблиску місяця в порожньому місті. Потім з’являється головний винуватець ролика, який позує в чорному вбранні. Між сценами з ним, у відео виринають енергійні танцюристи.

 

«Цей кліп чимось нагадує фешн-фільм. Я сказав Хайпу [режисерові відео], що маю купу знімків та речей. Це було дійсно весело, бо в мене з’явилася можливість задіяти в зніманнях одяг із власної шафи та мої роботи, і потім, навіть коли ми підбирали стиль для моделей, я мав там сидіти й допомагати в цьому», – розповів Ламберт про екранізацію пісні.

Також артист додав, що його надихнули ретро-зірки Голлівуду, на кшталт Джеймса Діна та Елвіса Преслі, а також чоловічі наряди «Yves Saint Laurent»: «Ми закинули все це в творчий блендер, подрібнили і зробили великий старий коктейль. Мені подобається те, що в нас вийшло». 

«Ghost Town» – це перший сингл із нового альбому Ламберта «The Original High». Платівка має з’явитися в продажу 16 червня. У запису диска взяли участь Tove Lo і гітарист Queen Браян Мей.