Новини

Анна-Марія представили кліп на сингл, записаний з Мілошем Єлічем

21 сентября 2017

Режисером відео-роботи на трек «Знаєш ти» виступив Андрій Бояр (відомий за роботами для PianoБой, Христини Соловій, Dakh Daughters тощо). Це не перша співпраця режисера та артисток, раніше вони працювали над лірик-відео на пісню «Ми сховаємось». Для знімання кліпу на новий сингл дуету Анна-Марія «Знаєш ти» Андрій Бояр спеціально створив особливу, складну й унікальну конструкцію. В новому відео практично немає графіки – всі ефекти було створено «наживо», а співачки постали в новому стилі. Також у кліпі знялась відома світова модель — Марія Тельна, яку називають «українським ельфом», адже зовнішність дівчини вважається однією з найбільш незвичайних у світі.

Анна-Марія: «Ця пісня про сильні почуття до людини. Але випробовувати їх – непроста задача, адже вони можуть приносити, як радість, так і біль. Вона з’явилася саме через надлишок почуттів, переймань та бажання виразити їх в музиці. Інколи в пісні ми можемо сказати те, що важко промовити на словах у житті. Тут вийшло саме так».

Драматична композиція «Знаєш ти» — новий етап у творчості дуету. В цій пісні нове все — нові Анна та Марія, нове звучання, новий підхід до створення та запису треку. Сингл було спродюсовано Мілошем Єлічем.

Анна-Марія: «Ми давно хотіли попрацювати з Мілошем і коли з’явилася ця пісня, ми зрозуміли, саме її хочемо робити з ним! Створення аранжування було схоже на медитацію. Ми вирішили зробити основний грув за допомогою плескання по тілу, клацання пальців, ударів по чохлу гітари та по меблях, за допомогою голосів. До речі, голос Мілоша там теж є».

Мілош Єліч: «Коли ми розпочали роботу над цією піснею, ми вирішили спробувати новий підхід. Сам процес створення був подібний до пазлу. Спочатку накидали всі ідеї, а в процесі кожна попередня ідея нав’язувала наступний крок. Саме так, кубик за кубиком складалась пісня. Мені дуже подобається те, що у нас вийшло, сподіваюсь, слухач теж оцінить».

Дивіться кліп «Знаєш ти»: