Новини

Ассія Ахат розповіла про особисту драму в новій пісні

21 сентября 2017

Композиція «Переплетает» стане новим витком у творчості артистки. Все життя виконавиці — суцільне переплетіння: класичної музики з естрадною, країн, доріг і доль… Сьогодні Ассія Ахат вирішила розповісти про це в пісні.

Автор «Переплетает», за словами Ассії, настільки точно передав всі її емоції в тексті й музиці, що, здається, прочитав її думки, прожив за неї певний етап життя.

Робота над композицією тривала кілька місяців. Співачка з музикантами і аранжувальниками грала в студії, ретельно підбираючи кожну ноту, щоб показати себе з іншого боку.

Ассія Ахат: «Для мене пісня — перш за все мелодія і гармонія. У “Переплетает” не тільки красива мелодія й гармонія, у ній незвичайні вірші. На перший погляд, у тексті немає драми, кульмінації, розв’язки, як це часто буває, але є щось таке, що можна прочитати між рядків. Ця пісня — мій сьогоднішній внутрішній світ, мої емоції й почуття! Перш за все це — дуже особиста пісня! Одним словом — моя! Послухайте, щоб у цьому переконатися».

Надихнувшись цією композицією, Ассія вирішила, що обкладинкою нового треку стане сміливий знімок, на якому вона зображена оголеною. Автором фотосесії виступив відомий фешн-фотограф Юрій Балан.

Ассія Ахат: «Як тільки ця музика народилася, виник образ обкладинки: любов, тепло, ніжність і… скромність».

Нагадаємо, нещодавно Ассія Ахат презентувала нове відео на пісню «Диско», музичним продюсером якого став MONATIK і його компанія Chilibisound. Зараз артистка записує з продюсером Мадонни і Селін Діон Умберто Гатікою інструментальний альбом, який презентує найближчим часом в Україні й за кордоном.