Новини

Аїда Ніколайчук про премію YUNA: «Бути у п’ятірці гідних — це вже перемога і крок вперед»

21 сентября 2017

2013 став доленосним для простої одеситки Аїди Ніколайчук. На початку року вона з успіхом перемагає у популярному шоу «Х- Фактор» і підписує контракт з міжнародним рекординговим лейблом «Sony Music». А вже наприкінці року випускає дебютний альбом «Мы под одним небом». За цей рік у житті Аїди відбулися кардинальні зміни — вона перетворилася на професійну артистку: знімає кліпи, записує нові пісні, активно концертує, бере участь у культурних і соціальних проектах країни.

Аїда Ніколайчук: «У грудні 2013 я випустила свій дебютний альбом. Дуже рада, що нам вдалося це зробити саме в переддень Нового року. Я багато експериментувала, використовуючи різні стилі, музичні напрями. Це був творчий пошук, експеримент. Хотілося зрозуміти, до якої музиці більше душа лежить».

Такий стрімкий марш-кидок талановитого касира в минулому і успішної виконавиці в сьогоденні, не міг залишитися не поміченим у професійних колах. Аїда стала номінантом на музичну премію YUNA в категорії «Відкриття року».

Аїда Ніколайчук: «Я дуже рада, що потрапила в цю номінацію. Навіть бути в п’ятірці гідних — це вже перемога і крок вперед. Це означає, що тебе прийняли у велику родину шоу-бізнесу, тебе помітили, відзначили. Я вважаю, кожен, хто потрапив у цю номінацію, гідний звання “Відкриття року”».

Нагадаємо, 25 березня 2014 в Національному палаці «Україна» відбудеться довгоочікуване свято української музики, свято для її творців і виконавців — церемонія вручення третьої щорічної національної музичної премії України YUNA. Так, співачка Аїда Ніколайчук номінована на премію YUNA у номінації «Відкриття року». Разом з нею в цю номінацію потрапили: Ангеліна Завальська, Аркадій Войтюк, Єва Бушміна та Ярослава.