Новини

Бейонсе й Еріка показали фотографії з відпочинку

21 сентября 2017

Дружина Jay Z майже одночасно викликала в інтернет-користувачів хвилю захоплення та обурення. Відірватися від мишки й плескати в долоні зірка змусила своєю сміливістю. Під час відпочинку з чоловіком та донькою на Середземному морі, Бі вирішила стрибнути з верхівки яхти у воду. Увесь процес фільмував Джей, котрий заодно й озвучував зворотній відлік перед карколомною витівкою другої половини.

Користувачі YouTube не стримували своїх вражень. Дехто з них відгукнувся фразами «Її тіло неймовірне. Вона — найгарячіша чіка в грі. Обожнюю!», а от світлина, оприлюднена Бі на Інстаграмі, багатьох обурила. На знімку співачка постає напівоголеною біля великого дзеркала, а спиною до фотографа із мобільником у руках стоїть дочка зірки — Блу Айві. «Бейонсе, навіщо викладати такі світлини? Це ж майже порно, ще й донька поруч. Твоя дитина заслуговує кращого, ніж показувати її на фото зі спини з нечесаною головою»,— от як відгукнулися хейтери.

Від порно до плотських утіх. Українську співачку Еріку під час відпочинку довела до екстазу жінка. Судячи з постів артистки у Твіттері та Інстаграмі, це зробила масажистка з чарівними руками. Еріка просто стріляє публікаціями з екзотичних країв, де їй мало не відгризли ноги під час рибного педикюру.

А разом зі словами «Трав’яна ванна зі спеціями і жасмином… Балдю!» Еріка показала світлину з аюрведичних процедур.

На офсайті виконавиці повідомляють, що співачка не змогла собі дозволи відпочинок на початку зимових свят. Тільки наприкінці січня їй удалося втекти з України. Обрала вона Шрі-Ланку. Там Еріка відвідала сигарну фабрику, водоспади та давні споруди, а ще — покаталася на слоні.