Новини

Бейонсе образила Amazon

21 сентября 2017

Один з найбільших європейських музичних рітейлерів Amazon відмовився продавати новий альбом Бейонсе. Представники компанії повідомили, що вони ображені на співачку через те, що вона уклала ексклюзивний договір на розповсюдження своєї п’ятої студійної роботи із їхнім найбільшим конкурентом – Apple. І хоча спочатку мова йшла про відмову від продажу електонної версії альбому, однак згодом в офісі Amazon дали знати, що компанія взагалі не розповсюджуватиме альбом «Beyonce».

Неочікуваний успіх нової роботи співачки і великий ажіотаж навколо неї супроводжуються шаленими обсягами продажу та, як наслідок, величезними прибутками. Саме останні і не дають спокою керівництву Amazon. Втрата грошей спонукала керівництво компанії вжити додаткових заходів і щодо запобігання подібних ситуацій у майбутньому. Так, перепало і випускаючому лейблу співачки Sony Music Entertainment та його підрозділу Columbia. Повідомляється, що Amazon застосує до них штрафні санкції, однак, які саме, в компанії ще не вирішили.

Нагадаємо, що студійник «Beyoncе» впав на меломанів, наче сніг на голову. Співачка не рекламувала і не попереджала про вихід альбому цього року. Навпаки – тримала все в таємниці. Однак це не завадило платівці за шість днів з часу релізу лише в США розійтися накладом у більш ніж мільйон електронних копій.