Новини

Бідолашна Брітні Cпірс: Сем Асґарі зустрічається з нею лише заради слави

21 сентября 2017

Брітні Спірс, імовірно, замислиться над тим, чи стане нинішній залицяльник Сем Асґарі її чоловіком. Снують чутки, що іранська фітнес-модель керується тимчасовими мотивами – крутить роман із хітмейкеркою «Oops!… I Did It Again» задля прославлення.

«Сем зустрічається з Брітні, щоб посприяти своїй упізнаваності», – зазначив інсайдер, котрий також додав, що 22-річний тренер використовував ті ж прийоми з однією зі своїх колишніх пасій – співачкою кубинського походження Майрою Веронікою.

Джерело повідомило «Radar Online»: «Він так само почав зустрічатися з Майрою після знімань у її кліпі. Він жадає уваги і радий використовувати будь-кого, хто допоможе цього досягти. Сем просто хоче зробити собі ім’я. Брітні варто бути обережною».

Батько Брітні, Джеймі, теж переймається майбутнім своєї доньки. Ще одне джерело каже, що він найняв команду з вісьмох детективів, аби ті порпалися в минулому Сема. Якщо Джеймі, мовляв, дізнається щось, на його думку, шкідливе для Брітні, він змусить забратися Асґарі з її життя раз і назавжди.