Новини

Брітні Спірс офіційно підтвердила, що Сем Асґарі – її бойфренд

21 сентября 2017

Це офіційно! Брітні Спірс зайшла в Інстаграм, щоб підтвердити: Сем Асґарі – її хлопець. На барвистому відео видно веселощі парочки. Зображення 35-річної суперзірки та її особистого тренера викладено з психоделічним фільтром. У ньому вони пританцьовують під хіт Дж. Балвіна та Віллі Вільяма «Mi Gente». Невдовзі Брітні починає сміятися та прикриває обличчя рукою, а пізніше каже: «Я кепська в цьому, я не можу цього зробити». Тим часом Сем просто усміхається, коли бачить, що його дівчина соромиться. «Я і мій хлопець Сем Асґарі», – прокоментувала відео виконавиця.

 

23-річний Сем також поділився роликом на своїй сторінці в Інстаграмі. У репості він зазначив: «Її усмішка змушує мене божеволіти».

Брітні нещодавно повернулася з мандрівки. Вона подорожувала по Японії, Південній Кореї, Таїланду, Гонконгу, Філіппінах, Сінгапуру та Ізраїлю. Раніше виконавиця «Everytime» виклала знімок із Семом, коли він у червні завітав до неї в Японію. «Погляньте, хто приїхав до мене в Японію. Чудовий супутник Сем Асґарі», – прокоментувала тоді світлину Спірс.

 

Снували чутки, що закохані одружаться в грудні – як тільки закінчиться серія виступів Брітні у Вегасі. Проте їй було потрібне схвалення від батька, Джеймі Спірса. «Брітні не здасться, навіть якщо їй доведеться звертатися до суду, щоб боротися з Джеймі. Вона прагне вийти заміж за Сема», – раніше пояснило наміри співачки джерело.