Новини

Бруно Марс записав новий альбом

21 сентября 2017

 

Пітер Джин Ернандес, більше відомий як Бруно Марс, проанонсував вихід нової студійної платівки. Реліз дістав назву «Unorthodox Jukebox». За словами музиканта, збірка, що налічує десять композицій, є дуже особистою й сповнена щирих емоцій. Саме тому Бруно  досі соромиться ставити деякі пісні  батькам.
 
Бруно Марс, співак: «Найбільше в мене вірили мої рідні. Але в альбомі є такі пісні, які мені не дуже зручно співати для мами. Сподіваюся, вона ще не встигла їх прослухати. Хоча насправді вона розуміє мене, як ніхто інший, і завжди підтримує в усьому на сто відсотків».
 
Музичними продюсерами другого альбому співака стали Марк Ронсон, Джефф Баскер і Діпло, котрі свого часу працювали з такими виконавцями, як Каньє Вест, МІА та Бейонсе. На початку листопада Бруно презентував сингл «Young Girls», який і став візиткою збірки. Решту пісунь «Unorthodox Jukebox»  шанувальники почують уже після 10 грудня. Нагадаємо, дебютний сольник Марса  «Doo-Wops& Hooligans» вийшов у 2010 році й одразу ж посів друге місце в рейтингу Billboard 200.