Новини

Букмекери ставлять на швидке воз’єднання Oasis

21 сентября 2017

Незважаючи на суттєві протиріччя між Ліамом Галлахером та його братом Ноелем, низка авторитетних букмекерських контор Британії почала приймати ставки на воз’єднання групи Oasis. Спеціалісти вважають, що невщухаючий ажіотаж навколо легендарного бритпоп-гурту стане вагомим аргументом, аби скандальні рокери забули усі образи та реанімували Oasis.

Так, однією з можливих причин камбеку культового гурту букмекери називають можливість виступу Oasis на «Гластонбері 2014» у статусі хедлайнерів. Іншою причиною повернення на сцену братів Галалхерів під однією назвою є майбутній 20-річний ювілей з часу виходу дебютної платівки гурту «Definitely Maybe», яка побачила світ в далекому 1994-му році.

За словами речника букмекерської контори Paddy Power, великий ажіотаж та значні фінансові перспективи у разі повернення Oasis на сцену є вагомими аргументами, аби Ноель та Ліам потиснули один одному руки.

Нагадаємо, що кілька місяців тому молодший брат Ліам повідомив, що він не проти воскресити гурт, якщо йому заплатять за це сорок шість мільйонів доларів. Його старший брат Ноель поки від коментарів утримується.