Новини

Чарлі Шин і Деніз Річардс посварилися у Твіттері

21 сентября 2017

Ще не так давно Деніз Річардс виховувала синів Чарлі Шина від шлюбу з Брук Мюллер. А вже сьогодні колишні чоловік і дружина знову ворогують. Цього разу чвари екс-сімейства перекочували в Інтернет. Почалися вони після того, як актор звинуватив колишню в перешкоджанні бачитися з доньками. За словами Чарлі, Деніз забороняє йому провести Різдво із Сем і Лолою.

Проте справжні прокльони в бік Річардс посипалися тоді, коли вона попросила в екса приватний літак, щоб злітати у святкову подорож із членами родини. Шин у гнівних твіттах неодноразово називав Річардс безсердечною і потворною. Актор розсердився настільки, що вирішив навіть зменшити суму аліментів.

Разом із тим, подейкують, що гнів Чарлі спричинили зовсім не нахабство і підступність Деніз. Як зазначають зіркові друзі, уся річ у новій подружці Шина — порноакторці Бретт Россі. Буцімто вона вимагає, щоб коханий розірвав будь-які стосунки з Річардс. Слушність такої думки підтвердила й відповідь Деніз. Знаменитість заперечила прохання про літак та нагадала, що вона і дівчата люблять Чарлі і запрошують разом відсвяткувати Різдво.