Новини

Чарлі Шин відреагував на шокуючий позов екс-нареченої Бретт Россі

21 сентября 2017

Адвокат зірки «Двох із половиною чоловіків» Мартін Д. Сінгер повідомив, що його клієнт має намір рішуче захищатися в суді. «Ми впевнені, що пан Шин переважатиме в цій справі», – сказав юрист.

26-річна Бретт позвалася проти Чарлі Шина третього грудня. У позові йдеться про напад, побиття та емоційні розлади, спричинені актором, а також незаконне позбавлення волі. Зірка фільмів для дорослих також заявила, що Чарлі погодився виплатити їй мільйон доларів і надати п’ять відсотків гонорарів від «Керування гнівом» цієї осені, аби владнати питання. Однак Шин відмовився підписати папери після оголошення свого ВІЛ-позитивного стану.

У судових паперах Бретт Россі також зазначила, що Чарлі став жорстоким і некерованим під час пияцтва та вживання наркотиків. Вона описала кілька спалахів насильства, коли 50-річний актор її штовхнув, ударив і погрожував убити, розмахуючи незарядженим пістолетом. Жінка зазначила, що кохалася з Чарлі принаймні п’ять разів, перш ніж той дізнався про свою недугу й почав лікування. На додаток до цього позивачка стверджує, що Шин змусив її зробити аборт у березні 2014, позаяк «не хотів, щоб його дитина мала його тип крові (тобто, ВІЛ-позитивний статус)». Коли ж вона відмовилася робити аборт, Чарлі вибухнув у нападі люті і заявив, що «зіштовхне її на узбіччя», адже не хоче, щоб вона «народила розумово відсталу дитину». Зрештою, після «сильного тиску та погроз», Бретт довелося позбутися ненародженої дитини.