Новини

Челсі Клінтон уперше завітала до Києва

21 сентября 2017

Донька 42 президента США закликала студентів іти за мрією і змінювати світ на краще.

Слідом за Біллом і Хілларі Клінтон до Києва з офіційним візитом завітала їхня донька Челсі. Під час зустрічі зі студентами вона ділилася власним життєвим досвідом, міркуваннями про роль молоді в Україні й світі, а також закликала змінювати життя на краще.

Челсі Клінтон: «Молодь сьогодні має надзвичайні можливості, і її соціальна відповідальність за стан суспільства досить велика. Якщо ті з вас, хто хоче бачити світ кращим, здадуться в боротьбі проти нинішнього статус-кво й застосують свій розум й енергію в іншому напрямку, то статус-кво переможе».

Послухати лекцію і поставити запитання зібралося близько трьох сотень студентів. А модерувати публічну дискусію довірили лідеру року-гурту «Океан Ельзи» Святославу Вакарчуку. Говорили про політику, філантропію і, звісно, про сім’ю.

Челсі Клінтон: «Я вже не дивуюся, мене завжди питають про родину. Мої батьки навчили мене дивитися в майбутнє і щодня робити добрі справи. Я пам’ятаю, як ми вечеряли разом, навіть у Білому домі. До речі, від батька я перейняла любов до бойовиків, а від мами — до мелодрам».

Зараз донька Білла Клінтона працює в його фонді, а також є спеціальним кореспондентом NBC. Вона має три вищі освіти й навчається в докторантурі Оксфордського університету. Челсі Клінтон пробула в українській столиці два дні й пообіцяла повернутися.

Челсі Клінтон: «Мені сподобалося в Україні. Я отримала насолоду від спілкування з українськими студентами».