Новини

«Coldplay», Чак Ді та Емінем вшанували пам’ять засновника «Beastie Boys»

21 сентября 2017

На небосхилі світового шоу-бізу згасла ще одна зірка. З життя пішов співзасновник і учасник гурту «Beastie Boys» Адам Йоук, відомий під псевдонімом MCA.

Днями світову хіп-хоп спільноту сколихнула звістка про смерть легенди репу Адама Йоука. Співзасновник і учасник гурту «Beastie Boys» пішов з життя у віці 48 років. Ця новина відразу викликала цілу хвилю концертів-триб’ютів на честь вшанування пам’яті MCA. Одним із перших, хто висловив слова жалю, став учасник гурту «Public Enemy» Чак Ді. Репер написав у Твіттері: «Я вважаю себе сильною людиною, і мій батько завжди закликав мене бути готовим до втрат рідних людей, втім, згадуючи Адама, я не можу стримати сліз».

Окрім Чака Ді, про свій розпач від смерті Йоука заявили Емінем і Jay-Z. Слім Шейді розповів, що втратив одного з найкращих друзів, адже саме «Beastie Boys» завжди надихали його на створення музики. За словами іншого, не менш титулованого репера, Jay-Z, світ втратив справжню зірку і піонера хіп-хопу. Він молитиметься за Адама та його сім’ю.

Втім, не лише хіп-хопери цими днями вшановували пам’ять Йоука. Під час одного зі своїх концертів, на вщент заповненому стадіоні, британські рокери «Coldplay» виконали хіт «Beastie Boys» «Fight For Your Right».

Нагадаємо, серйозні проблеми зі здоров’ям у Йоука почалися ще у 2009 році, коли у нього діагностували рак горла. Музикант переніс операцію і пройшов курс хіміотерапії, а в інтерв’ю журналістам запевняв, що лікування від хвороби можливе.

aceshowbiz.com