Новини

Доменіко Дольче і Стефано Габбана одягнули моделей в колони і монети

21 сентября 2017

Міланський тиждень моди триває. Свої колекції вже показали кілька десятків іменитих домів моди. А от кульмінацією стало шоу від Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Попри звинувачення в ухиленні від сплати податків і фінансових махінаціях, вони все одно представили колекцію. З перших рядів за показом спостерігали й знаменитості. Серед яких Анна Делло Руссо, Мирослава Дума, Джованна Батталья та топ-модель Б’янка Балті.

Б’янка Балті, топ-модель: «Я люблю Dolce & Gabbana. Усе, що вони роблять,— дуже жіночне й сексуальне. Але в жодному разі не вульгарне. Усі їхні колекції диктують передові тенденції сезонів. Колекція приголомшлива. Не можу намилуватися моделями».

Цього року натхненням для дизайнерів став Стародавній Рим. Дизайнери перенесли на тканину фрагменти давньоримських колон, старовинних монет і малюнки, якими прикрашали кераміку. Основу колекції становлять пишні сукні з видовженими рукавами. Дизайнери обрали червоний, чорний, жовтий та зелений кольори. Тканини вдало доповнені квітковою вишивкою, стразами, паєтками та натуральним хутром. А об’ємна біжутерія і широкі пояси додали образам завершеності.

Слідом за Dolce & Gabbana свою колекцію презентував Роберто Каваллі. Сезон «Весна-літо 2014» він побачив у золотих тонах. Цього разу кутюр’є зробив ставку на принти. Клітина, смужка, леопардовий і квітковий візерунки поєдналися в кожному образі. Дизайнер також використав перфорацію і голографічні вставки. Саме це має стати хітом наступного сезону, впевнений Каваллі.

Роберто Каваллі, дизайнер: «Під час роботи над колекцією я уявляв собі романтичну жінку. Жінку з моїх мрій. Удень вона поважно прогулюється вулицями Сен-Тропе або Сардинії. А вночі вона хоче стати сором’язливою і беззахисною. Їй подобається така роль. Я ніби уявив себе режисером. Мій показ — це міні-фільм, зі світлом, тінями. Я хочу, щоб ви мріяли разом зі мною».

Модний тиждень у Мілані триватиме до 24 вересня. Після цього провідні модники світу переберуться до Парижа.