Новини

Дрейк представив спільну з Бейонсе пісню

21 сентября 2017

Коли Дрейк підтвердив, що Бейнонсе Ноулз точно з’явиться в його альбомі «Views From the 6», пісня в травні прослизнула до Інтернету. Композиція називається «Can I». Цими вихідними на одному з радіошоу нарешті прозвучала повна офіційна версія треку.

У їхній новій сумісні роботі Квін Бі повторює фрази «Чи можу я» і «Малюче», тим часом Дріззі звертається до неї під повільний біт: «Перш ніж я ввімкну світло, скажи мені, ким, трясця, ти хочеш бути?».

 

Дрейкові не звикати до праці з Бейонсе. Дует записав трек «Mine» для позаторішнього альбому виконавиці. Колишня учасниця Destiny’s Child 2013 року також надихнула канадського репера на написання триб’ют-пісні «Girls Love Beyonce».

Дрейк не встановив офіційної дати релізу свого альбому «Views From the 6». Разом із тим, він утішав шанувальників новою музикою. Зокрема, піснею «If You’re Reading This It’s Too Late», виданою минулого лютого, та «What a Time to Be Alive», представленою минулого місяця. Остання композиція потрапила до спільного з Future мікстейпу.