Новини

Двейн Джонсон потрапив на TV

21 сентября 2017

Він розпочинав кар’єру як професійний рестлер, а потім перейшов у велике кіно. Однак на цьому таланти Двейна «The Rock» Джонсона не закінчилися — він подався у ведучі. На одному з американських телеканалів стартувало реаліті-шоу «Герой».

Двейн Джонсон, ведучий: «Це був найкращий досвід у моєму житті. Чесно скажу, я ніколи не думав, що стану телеведучим. Утім, мені завжди хотілося потрапити на ТБ, або ж у реаліті-шоу. Хочеться вірити, що ми створили якісну програму, куди приходять лише цікаві учасники. Це була головна мета. А якщо вони змогли ще й трохи заробити грошенят, це круто».

Учасники шоу — це звичайні люди, які завдяки моральній і фізичній витривалості змагаються за звання героя та матеріальну винагороду.

Двейн Джонсон, ведучий: «Було кілька моментів під час знімання цього шоу, коли я мало не розплакався. Я зворушений людьми, які змагаються до останнього».

Окрім роботи на телебаченні, 41-річний Джонсон усе ще продовжує лупцювати супротивників на популярному бійцівському шоу «Рестлманія», яке щорічно відбувається в березні і квітні.

Двейн Джонсон, ведучий: «Я завжди ставлю собі за мету лише перемагати. В останньому матчі я ледве стояв на ногах, але зміг гідно піти з рингу».

До того ж, Двейн не відмовляється й від роботи в кіно. Наразі він задіяний на знімальному майданчику стрічки «Геракл: Фракійські війни». Її реліз запланований на 2014 рік.