Новини

Джастін Бібер планує завести ще одну мавпочку

21 сентября 2017

21-річний співак незмінно вважає, що мавпи «є дивовжними» і роздумує про те, щоб опікуватися ще одним представником цих ссавців. Навіть попри те, що його капуцина Маллі три роки тому затримали правоохоронці, коли Бібер перевозив тварину без правових документів через кордон.

«Просто потрібно впевнитися, що я зачинив будинок і він залишився в довбаному приміщенні… Я не збираюся брати його до Німеччини», – розповів сьогодні Джастін «TMZ».

Організації з захисту прав тварин не сприйняли ідею Бібера добре. Північноамериканський альянс з захисту приматів попередив артиста, що буде дурістю заводити ще одного примата. Організація визнала, що Джастін не повинен «повторити цей безглуздий учинок» і що наступна мавпа покаже, наскільки він «безвідповідальний, враховуючи, що шанувальники можуть наслідувати його приклад». Також представники альянсу додали, що виконавцю пісні «Sorry» не варто розраховувати на одомашнення ще одного примата. «Просто неможливо задовольняти унікальні потреби мавпи в приватному будинку», – йдеться у заяві захисників тварин.

Мавпочку Маллі затримали німецькі митники, коли канадський співак не був у змозі зробити необхідні вакцинації тварині, а також не оформив відповідні документи на провезення капуцина до посадки в Мюнхені під час європейського туру. Зрештою Маллі передали в звіринець поблизу Ганновера, де його тримали в карантині кілька тижнів. У Джастіна було кілька місяців на те, щоби представити папери й повернути улюбленця, але він цього не зробив. У результаті Маллі нині є власністю німецького уряду. Бібер ще й заплатив вісім тисяч доларів за утримання примата в звіринці та двотижневі медичні процедури в притулку для тварин.