Новини

Джастін Бібер повідомив, що на наступний альбом його надихнула Селена Гомез

21 сентября 2017

Джастін Бібер створює нову музику, творчо експлуатуючи стосунки з Селеною Гомез. Канадський серцеїд розповів у новому радіоінтерв’ю, що колишня принцеса кінокомпанії «Дісней» надихнула його на низку пісень із майбутнього альбому, з якою Бібер то зустрічався, то розлучався впродовж багатьох років.

«Думаю, левова частина мого натхнення пов’язана з Гомез. Це були тривалі стосунки, які принесли смуток, радість і купу різних емоцій, про які я хотів би написати. У новому альбомі про це йдеться чимало», – поділився виконавець.

Над наступним студійником з Бібером працюють такі хітмейкери, як Каньє Вест і Рік Рубін.

«Я пробув у студії з ним весь минулий місяць чи близько того. Він підштовхує вас. Він, безумовно, хоче бути на моєму шляху й рухатися зі мною в одному напрямку, і він не хоче відібрати в мене те, чого хочу я. Ось чому артисти люблять до нього звертатися: він витягає з вас те, що інші люди не можуть витягнути», – продовжив 21-річний артист про співпрацю з чоловіком Кім Кардашіан, із яким раніше записав ремікс на свою пісню «Runaway Love».

Бібер не поспішає видавати альбом, оскільки бажає підготувати його якнайкраще. Співак воліє, щоби його платівка, мовляв, була найліпшим твором мистецтва, який він може створити, чимось дійсно близьким та дорогим його серцю.

«Я знаю, що за останні кілька років трапилося чимало всього, через що я пройшов. Я дійсно хочу розповісти про це в новому альбомі. Я просто хочу, щоб люди знали, що я не граю… Я хочу зробити щось таке, що я знаю, що я можу відчути, і що люди зможуть відчувати через мою музику. Я мовчав про пережите й дорослішав. Тому я хочу донести це», – мовив Бібер.