Новини

Джастін Бібер скривдив шанувальницю в Австралії

21 сентября 2017

Джастін Бібер, певно, утратив іще одну молоду шанувальницю. Після того, як сказав, що вона роздратувала його спробою зробити самознімок. Сталося це минулої суботи, 11 березня, у Мельбурні.

Поп-співак прямував до своєї автівки після зупинки біля крамниці з харчами, аж тут прихильниця кинулася до нього. Звісно, спокійно поїсти виконавцю пісні «Baby» не вдалося, тож він сказав: «Ти повинна поважати мене. Глянь на себе. Мене від тебе нудить!». Розчарована шанувальниця просто відповіла: «Та ну».

Короткий діалог зняли на відео, яке з моменту публікації стало вірусним.

Вищезгаданий інцидент стався через чотири місяці після того, як Джастін, котрий постійно читає лекції фанам про вторгнення в його особисте життя в публічних місцях, накинувся на прихильника в Іспанії.

Неназваний фан учепився за Бібера через відкрите вікно автомобіля. Тоді виконавець прибув на концерт до Барcелони. Джастін відреагував швидко: він вдарив парубка, залишивши йому закривавлену губу. Через кілька годин звістка про інцидент теж розмножилася в мережі.

Джерело, близьке до Бібера, розповіло «GossipCop», що того дня шанувальник біг поряд із машиною. Саме так йому й удалося вхопитися за обличчя співака через відкрите вікно.

Бібер усе частіше натрапляє на шалених відданих. У Празі торішнього листопада один із фанатів стягнув із артиста штани, що спонукало охоронця поспішити на допомогу збентеженому співакові.

Камери також зафіксували сутичку Бібера з чоловіком, який замахнувся на нього минулого червня. Тоді поп-виконавець завітав до Клівленда, щоб переглянути баскетбольну гру. Півників розборонили сторонні особи.