Новини

Джастін Тімберлейк і Кейт Вінслет утілили гарну пару на нових знімках із «Колеса див»

21 сентября 2017

Кілька свіжих світлин із нового фільму Вуді Аллена «Колесо див», у котрому знялися Джастін Тімберлейк і Кейт Вінслет, виклали до мережі. На одному зі знімків, якими поділилися на «Entertainment Weekly», герой Джастіна Міккі та Джинні Кейт зустрічаються на пляжі.

 

Джинні – заміжня жінка, що закохана в Міккі. Він – красивий рятувальник, в якого також закохується падчерка головної героїні.

На іншому зображенні Джинні прогулюється узбережжям, здається, перед тим, як зустріти Міккі.

Події в стрічці відбуваються в прибережному районі в 1950-х роках. Ці місце та час Вуді знає добре. Фільммейкер поділився для матеріалу: «Я ріс у такому місці, і я завжди думав, що там була дуже барвиста атмосфера, у якій може зародитися сюжет. У 1950 мені було п’ятнадцять, і це був ідеальний вік проводити там час. Низка моїх найніжніших спогадів пов’язана з Коні-Айлендом тих років».

Про головну героїню Аллен мовив: «Є деякі актори та актриси, яких я вважаю неймовірними. Це – Кейт Боаншетт, Меріл Стріп. І Кейт Вінслет – теж одна з них».

За словами режисера, «насправді є лише кілька актрис, які можуть продемонструвати йому чуттєве втілення персонажа».

У «Колесі див» також знялися Джуно Темпл і Джеймс Белуші. Перед тим, як потрапити на широкі екрани США 1 грудня, стрічку покажуть на закритій прем’єрі Нью-Йоркського кінофестивалю 14 жовтня. 

Окрім Джастіна Тімберлейка, у полі зору Вуді Аллена опинилася також Селена Ґомез.