Новини

Джастіна Бібера назвали найгіршим сусідом-знаменитістю 2016 року

21 сентября 2017

Схоже, ніхто не хоче бути сусідом Бібера. Щороку в грудні одна з компаній, що спеціалізується на ринку нерухомості, проводить опитування, у котрому цікавиться в дорослих американців, із якими знаменитостями вони хотіли б ділити паркан. Виявилося, що канадський співак очолив цьогорічний список найнебажаніших відомих сусідів.

Біберові це вдається не вперше. У 2014 році він також очолив список. Але цього року йому дістався найбільший відсоток голосів за всю історію рейтингу. Найгіршим сусідом-знаменитістю його вважають 36 відсотків опитаних. І найбільше недолюблюють виконавця чоловіки (39 відсотків).

Є конкретні причини того, чому респонденти не хочуть жити поряд із Бібером. 2014 року виконавець «Sorry» закидав яйцями дім сусіда і зрештою заплатив 80 тисяч доларів за скоєний акт вандалізму.

Одразу за кумиром підлітків у рейтингу опинилися Роб Кардашіан і Блек Чайна (23 відсотки голосів), далі – Том Круз, Тейлор Свіфт і Том Бреді.

Що ж стосується найбажаніших сусідів, із якими учасники голосування радо співмешкали б, так ними стали президент США Барак Обама і його сім’я. Цю кандидатуру підтримали 14 відсотків опитаних. Сім’я мешкатиме в будинку у Вашингтоні, який розташований за кілька кілометрів од Білого дому. Серед зручностей, якими вони користуватимуться – дев’ять спалень, велика земельна ділянка, просторий патіо та світла кухня. 

Актор і професійний рестлер Двейн «Скеля» Джонсон опинився на другому місці серед найбажаніших сусідів із 13 відсотками голосів. Адель і Тейлор Свіфт обійняли п’яту та шосту позиції.