Новини

Джеймі Фокс зіграє Майка Тайсона

21 сентября 2017

Ще в 2009 році зірка «Джанґо вільного» ділився своїм бажанням втілити на екрані те, як колишній чемпіон світу в надважкій категорії виходив на ринг. Час для цього настав: Майк Тайсон підтвердив, що підготовка до знімань розпочалася. Спортсмен сподівається, що знімальний майданчик має запрацювати вже до кінця 2015-ого.

Також Залізний Майк покладає надії на те, що фільммейкери використають для знімань новітні комп’ютерні технології. Спецефекти потрібні для того, аби органічно змінювати в кадрі зовнішність Джеймі Фокса відповідно до віку зображуваного боксера в різний час. Тайсон навіть зголосився бути особистим тренером голлівудської зірки, щоб допомогти Фоксу якнайкраще ввійти в роль.

«Я вже обговорюю з Джеймі Фоксом знімання. За рік чи 18 місяців ми екранізуємо історію життя Майка Тайсона і Джеймі зобразить мене. Виробники задіють спеціальну анімацію. Джеймі майже мого віку, тож для того, щоб коригувати його вік, без спецефектів не обійтися», – сказав Тайсон.

Джеймі Фокс і раніше втілював на екрані знаменитостей. 2005-ого року він отримав Оскара в номінації «Найкращий актор» за роль Рея Чарльза в біографічному фільмі «Рей».