Новини

Дженніфер Лоуренс утілить колишню кохану Фіделя Кастро

21 сентября 2017

Потрапивши до четвертої номінацій на премію «Оскар» за стрічку «Джой», Дженніфер Лоуренс планує знятися в іншому байопіку. Згідно з даними «The Hollywood Reporter», Лоуренс утілить на екрані Маріту Лоренс – колишнє кохання кубинського лідера Фіделя Кастро. Стрічка називатиметься «Маріта».

Сценарій до кіно написав Ерік Воррен Сінгер, співавтор «Американскьї афери», за яку Лоуренс поставили в третю номінацію на премію «Оскар» у 2014 році. Сінгер, кажуть, перш ніж показав сценарій Дженніфер, кілька місяців працював над ним із Скоттом Медником і Андре Руло, що продюсують стрічку.

Кінокартина буде зосереджена на тому, як Лоренс 1959 року зустрілася з Кастро й у них почався роман. Тоді дівчині було 19 років. Стосунки закінчилися після того, як вона завагітніла та зробила аборт.

Згодом Лоренс покинула Кубу та приєдналася до антикомуністів у США. Пізніше її завербувало ЦРУ для виконання убивчої місії. 1960 року Маріта повернулася на Кубу, щоб спробувати отруїти Кастро від імені ЦРУ, але вирішила цього не робити.

Найближчим часом Дженніфер Лоуренс можна буде побачити в «Людях-Ікс: Апокаліпсисі». Це буде остання частина франшизи, в якій вона втілить мутанта Містик. Акторка також залучена до фантастичної стрічки «Пасажири», в якій зніметься з Крісом Преттом.