Новини

Джей Зі дав пораду заскоченим на зраді чоловікам: «Найкраще вибачення – змінена поведінка»

30 января 2018

Джей Зі кілька разів публічно розповідав про свою невірність. Приміром, тоді, коли вона знайшла відображення у візуальному альбомі Бейонсе «Lemonade», а також у студійникові «4:44» самого репера. На події «The Van Jones Show» минулими вихідними він знову торкнувся теми подружньої зради.

48-річний артист не посоромився озвучувати пікантне питання. Він навпаки поділився тим, як подолав проблеми. «Якщо у вас немає досвіду в коханні, і ви все це не розуміте, якщо у вас відсутні інструменти для руху вперед, то вам доведеться зіштовхнутися з ускладненнями. Періодом», – зазначив чоловік Бейонсе.

На запитання, що такого особливого в шлюбі, що за нього варто боротися, Джей Зі відповів, посилаючись на дружину: «Що ж, це – моя друга половина. Це – людина, котру я кохаю. Ви можете бути закоханими з кимось, кохати когось».

Іще він пояснив, чому вирішив боротися за шлюб: «Ви можете не звертати на це уваги або чекати, доки все в якусь мить просто вибухне, але ми вирішили відстоювати свою любов, боротися за сім’ю, надати нашим дітям іншу можливість, перервати цей цикл. І показати чорним чоловікам і жінкам, що існує інший вихід».

Коли в артиста попросили порад щодо того, як повинні інші чоловіки реагувати на власну невірність, Джей зазначив: «Найкраще вибачення – це зміна поведінки».

Репер також поділився, як це – бути відомим подружжям: «Ідеться не просто про знамениту пару. Ми ніколи не були парою знаменитостей, ми були парою, члени якої стати знаменитими. Ми – звичайні люди».

Джейосе, очевидно, відволікають від темного минулого їхні новонароджені Румі та Сер Картери. Друга та третя дитина подружжя з’явилася на світ 12-го червня 2017-го.

На публіці виконавці поводяться як єдина пара. 28-го січня вони з первістком, донькою Блю Айві, завітали на церемонію «Греммі». Шестирічна дівчинка приглянулася ЗМІ, коли сказала батькам не припиняти аплодисментів під час проникливої промови Каміли Кабелло.