Новини

Джон Ледженд: «Шлюб змінив мої гастролювання!»

21 сентября 2017

Американський хітмейкер пов’язав себе шлюбними путами з моделлю Кріссі Тейген, з якою до цього прожив разом шість років, у 2013. Він увірвався на музичну сцену 2004, тож часу на те, щоб насолодитися парубоцьким життям, у нього було небагато. Але, як зазначив сам Ледженд, атмосфера під час гастролей значно спокійніша, коли ви живете в щасливому шлюбі.

«Що ж, коли ви вже не самотні, гастролювання стає інакшим. Раніше мене переслідували дівчата, відбувалися різні бурхливі речі, та як тільки ви залишаєте цю гру, все стає значно спокійнішим. Значно розслабленішим. Я можу більше відпочивати і я більше зосереджений на тому, щоб бути гарним артистом», – розповів Ледженд журналу «Details».

Торік Артист відсвяткував десяту річницю з виходу свого дебютного альбому «Get Lifted», який потрапив у том-десятки хіт-парадів по всьому світу. 2013 року Джон видав альбом «Love in the Future». Також він був зайнятий іншими музичними проектами. Наприклад, співпрацював із репером Common’ом над треком «Glory», який прозвучав у фільмі про Мартіна Лютера Кінга «Сельма».

«Я не відчував тиску, я відчував, що це була чудова можливість стати частиною неймовірного фільму на дивовижну тему, яка так довго надихає людей», – сказав артист про пісню.

«Glory» визнали найкращою оригінальною піснею на «Золотому глобусі», і вона також претендує на «Оскар». Згадуючи про те, як він долучився до проекту, Джон сказав, що без вагання відповів «так»:

«Кілька разів я чув про фільм, а потім Common зателефонував мені. Він був залучений до проекту і говорив із Авою ДюВерней, режисером, про те, щоб створити пісню для стрічки. Мені він сказав: „Я б хотів, щоб ти записав її зі мною. Якщо в тебе є якісь ідеї стосовно гарного приспіву, гарного аранжування, я б хотів, щоб ти створив це для мене, і потім я начитаю реп”. Тож так і сталося».