Новини

Джуду Лоу дали премію

21 сентября 2017

 

Днями відбулася п’ятнадцята за рахунком церемонія нагородження British Independent Film Awards, де традиційно відзначають найкращих працівників кіноіндустрії. Спеціального призу за просування британських стрічок у світі удостоївся Джуд Лоу. У промові 39-річний актор подякував глядачам і заявив, що дуже пишається своєю національністю.
 
Джуд Лоу, актор: «Британське кіно є фантастичним і дуже важливим для нас. Особливо зараз, коли ходять чутки, ніби в школах хочуть відмінити уроки творчості. Сьогоднішня церемонія має ще раз довести важливість художньої освіти й розвитку творчих здібностей наших дітей».
 
Джуд Лоу, вшанований за двадцятирічну кар’єру, наступного року презентує дві стрічки — «Побічний ефект» і «Дом Хемінгуей». Фаворитом у номінації «Найкращий актор» вважався Тім Рот, однак перемогу здобув Тобі Джонс. У категорії «Найкраща акторка» змагалися Меріл Стріп, Джуді Денч, Ель Фаннінг, а нагороду отримала Андреа Райзборо, за роль у трилері «Таємний гравець». На червоній доріжці British Independent Film Awards також з’явилися: Нумі Рапас, Фелісіті Джонс, Том Хіддлстон та Холлідей Грейнджер.