Новини

Екранізація «Despacito» на Ютьюбі стала найпопулярнішим відео всіх часів

21 сентября 2017

Латиноамериканський хіт Луїса Фонсі та Дедді Янкі «Despacito» – відео, яке найбільше переглянули на популярному відеохостингу. Щоб набути титулу найпопулярнішого за всі часи, музичному роликові знадобилося сім місяців (раніше першість належала «See You Again» Віза Халіфи). До сьогодні із кліпом ознайомилися понад три мільярди разів, і за лічені хвилини він, схоже, підкорить іще віддаленіші вершини.

 

Дедді Янкі постав на офіційній інстаграм-обліківці «Billboard», чим відзначив свій успіх як нового короля ресурсу. «Спасибі тобі, Ютьюбе, за успіх «Despacito». Я визнаю вплив, який має платформа. Музична індустрія змінилася. Правила музики змінилися. І Ютьюб несе велику відповідальність, я визнаю це. Побиття рекорду – це надзвичайно, і я щасливий надихати інших на те ж саме», – мовив артист.

 

Завдяки реміксу композиції з Джастіном Бібером, «Despacito» постійно росте в музичних чартах. Пісня стабільно залишається на верхівці «Billboard Hot 100» упродовж дванадцяти тижнів. У червні вона також стала найпопулярнішим треком усіх часів, досягнувши 4,6 мільйона потоків.

Менше місяця тому Віз Халіфа та Чарлі Пут здивували кей-поп-артиста PSY’я, коли перевершили гучний хіт останнього «Gangnam Style» своїм саундтреком до «Форсажу 7». Нині їхній твір перебуває на другій позиції з дещо меншою за три мільярди кількістю переглядів.