Новини

Екс-вокаліст A-ha готує шостий сольний альбом

21 сентября 2017

Після завершення творчої активності у стані норвежського гурту A-ha, його незмінний вокаліст Мортен Харкет продовжив сольну кар’єру. І хоча попередні альбоми співака сприймалися радше як «сольні платівки вокаліста A-ha», то майбутній реліз, схоже, може кардинально змінити ситуацію і після його виходу музична громадськість сприйматиме Харкета серйозно.

Шостий студійний реліз Мортена отримав назву «Brother» (як і перший сингл з нього) і міститиме десять композицій. Робота над диском тривала впродовж 18 місяців. Допомагали Харкету створити шедевр його незмінні творчі союзники Оле Сверре Олсен та Пітер Квінт, з якими музикант вже співпрацював над поепердніми альбомами. За словами Мортена, нині він як ніколи близький до створення чогось особливого.

Мортен Харкет, співак: «Це справді зовсім інше, ніж те, що я робив раніше. Я почуваюся напрочуд сильним [творчо]. Коли я писав композиції для цієї платівки, я почувався справді вільним та відкритим для нового. Це нагадувало той стан, коли мені було 16–17 років і коли моя свідомість була сповнена мрій і в такому стані я перебував кілька годин поспіль».

Вихід нового альбому запланований на 14 квітня.

Обкладинка та трек-ліст альбому «Brother»:

01. Brother
02. Do You Remember Me?
03. Safe with Me
04. Whispering Heart
05. Heaven Cast
06. There Is A Place
07. Oh What A Night
08. End Of The Line
09. Can’t Answer This
10. First Man To The Grave