Новини

Еліс Купер озвучив дитячу книжку

21 сентября 2017

Видання на дискові буде здійснене 13 листопада посередництвом «Deutsche Grammophon». Його створила продакшн-компанія «Giants Are Small», яка поєднує в своїх проектах театр, кіно та музику.

Голосом Еліса звучатиме низка персонажів: від веселої пташки до загрозливого вовка, а ще він записав крики та поетичні читання. Артистові дуже сподобалася його робота над диском.

«Уперше я почув цю історію в Детройті, коли мені було шість чи сім років. Моя мати поставила платівку і я одразу потрапив до іншого фантастичного світу. Для мене було втіхою здійснити щось нове після майже п’ятдесяти років у бізнесі», – зазначив Купер. 

«Петрик і Вовк у Голлівуді» – це продовження відомого твору Сергія Прокоф’єва. За сюжетом, головний герой, хлопчик Петрик, приїжджає до свого дідуся-гіппі в Лос-Анджелес. Йому доводиться зіштовхнутися з вовком, який утік із місцевого звіринця.

Музику для видання виконав «Молодіжний оркестр Німеччини». Окрім творів Прокоф’єва, в ній прозвучить музика інших відомих композиторів – Малера, Вагнера, Елгара, Пуччіні, Гріга та інших.

До видання також додано короткі відеоролики, в яких ідеться про те, як створювався проект (записувалася музика, голос). Також диск міститиме інтерактивний додаток, який має зацікавити дітей сприймати матеріал.