Новини

Елтон Джон посприяв одужанню Роббі Вільямса від алкоголізму

22 ноября 2019

Роббі Вільямс не був би тверезим, якби не Елтон Джон. Колишній учасник Take That нещодавно розповів, що саме гітмейкер «Can You Feel the Love Tonight» змусив його розпочати реабілітацію після пиятики.

45-річний артист розповів під час «Шоу Джонатана Росса».

«За тиждень до того, як я мав їхати на реабілітацію, мені треба було записати дві вокальні партії для першого альбому. Одна з них була «Angels», інша – «Let Me Entertain You»».

Роббі продовжив:

«Я збирався записати ці вокальні партії, потім поїхав на реабілітацію. Елтон запросив мене до себе додому, щоб послухати те, що я робив до цього часу. Того ранку я застрибнув у чорний кеб [таксі], і мене потягнуло грати у звичну для себе гру: зупинятися в кожному пабі, який мені траплявся на очі, та випивав половину пінти. Я випив десять половин пінт [прим.: близько трьох літрів], доки з’явився в студії. Закінчилося лежанням під мікшерним пультом, де я випив трохи червоного вина й тоді я зрозумів, що мушу дібратися до Елтона на третю годину».

Коли Вільямс підійшов до будинку свого друга, його вкривали плями від їжі та червоного вина. Виконавець «Tiny Dancer» побачив це, і порадив колезі негайно розпочати реабілітацію.

«Він сказав: «Ні, ти зараз поїдеш на реабілітацію». А я відповів: «Я зараз поїду на реабілітацію», – і продовжив ходити туди-сюди», – пригадалося Вільямсу.

Чоловік актриси Айди Філд продовжив жартувати, що він «планував задіяти свою чарівливість», щоб вийти з цієї ситуації, але безрезультатно.

Артист додав: «Це був видатний момент, коли на кухні Елтона Джона тверезіє якась морквина, думаючи: «Як я самотужки виберуся з цього безладу?»».

Щодо того, як він ставиться до Джона, Роббі мовив:

«Елтон – найбільш любляча, великодушна людина, яку ви можете собі уявити, і він допоміг багатьом людям упродовж багатьох років».