Новини

Емінем відповів критикам свого альбому «Revival» у реміксі пісні «Chloraseptic» із 2 Chainz’ом і Phresher’ом

10 января 2018

Емінем нарешті відповів на критичні зауваження щодо його нової платівки. Для цього він обрав не соцмережі чи інтерв’ю, а старий добрий реперський спосіб – висловити все, що наболіло, у композиції.

У майже п’ятихвилинній переробці «Chloraseptic» першим під швидкі удари звучить Chainz. Phresher, який в оригіналі виконував лише гук, слідує з новими рядками за куплетом колеги. Винуватця пісні чуємо наприкінці музичної доріжки. Там він згадує головний трек платівки «Walk on Water», записаний із Бейонсе.

«Не такий сирий, яким я є? «Walk on Water» смокче?», – зазначає виконавець і додає непристойний вислів.

У своєму куплеті він також звертає увагу на критичні зауваження з приводу того, що студійник наповнений запрошеними до співпраці поп-виконавцями. «Ви просто називаєте моє творіння сміттям? Слава Богу, я читаю ліпше, коли розбіжності зіштовхнулися, – наголошує репер. – Де твій контент? Де весь той свідомий реп? Ці Пінк і Бейонсе, та Kehlani. Я просто додав палива у свою ракетну установку».

Шанувальники тепло відгукнулися про ремікс. Чимало з них зійшлися на думці, що старий Ем повернувся. Серед постів було зображення мобільного телефона, який «палає» від гарячих слів артиста.

Раніше повідомляли, що голос Chainz’а мав лунати в оригінальній версії треку, але в останній момент його куплет вирізали. Про залучення виконавця до композиції торік розповів Phresher. «Мені такі кажуть: «О, знаєш, для пісні також записався 2 Chainz. Послухай його куплет». А я такий: «О, тепер триває справжня гра»», – зазначив вищезгаданий виконавець в тодішньому інтерв’ю.