Новини

Емма Вотсон представила новий фільм у Торонто

21 сентября 2017

Емма Вотсон надолужила шкільні роки. Британська акторка презентувала в Торонто стрічку «Добре бути тихонею».

Емма Вотсон відчула себе звичайною школяркою на знімальному майданчику стрічки «Добре бути тихонею». 22-річна акторка, котра прославилась завдяки ролі Герміони Гренджер у фільмах про Гаррі Поттера, свого часу не мала змоги відвідувати школу. Емма потрапила до основного складу Поттеріани, коли їй було 9 років і з того часу через постійні зйомки була змушена навчатися вдома.

Емма Вотсон, акторка: «Є дуже багато стрічок про школу, але в цій все виглядає справжнім. Здається, і автори сценарію, і актори знають, про що говорять. Взагалі, акторський склад я вважаю неймовірним. А сама історія є веселою та сумною водночас. Я пишаюся тим, що взяла участь в цьому проекті».

У стрічці «Добре бути тихонею» Вотсон виконала роль старшокласниці Сем, яка страждає від нерозуміння з боку ровесників. Фільм є екранізацією однойменної книги Стівена Чбоскі, котру він написав під впливом роману «Над прірвою в житі» Джерома Селінджера. Кінокартина «Добре бути тихонею», в якій також зіграли молоді зірки Логан Лерман та Езра Міллер, вийде в прокат в кінці вересня.

aptn