Новини

Future представив кліп «Comin Out Strong» із The Weeknd’ом

21 сентября 2017

Ще в березні Future виклав світлини, зроблені на зніманнях музичного ролика «Comin Out Strong» із The Weeknd’ом. Нині очікування шанувальників завершилося: артист представив кліп. Режисерами відеороботи стали Ґленн Майкл і Крісто Анесті. У ній виконавець «Starboy» і репер опиняються на занедбаній станції метро. У деяких сценах їх оточують таємничі силуети в масках. Повну версію ролика можна побачити на яблучному сервісі, як це зазначено наприкінці тизера нижче.

 

«Comin Out Strong» – це трек із останнього альбому Future «HNDRXX», який він видав минулого лютого. Пісня стала четвертим сумісним твором репера та канадського співака. Торік The Weeknd приєднався до запису «Low Life» – синглу з четвертого студійника Future «EVOL». Потім Future знову об’єднав зусилля із бойфрендом Селени Гомез, коли готував треки з альбому «Starboy» – «All I Know» і «Six Feet Under».

Нині обидва виконавці в дорозі. Future гастролює по Північній Америці в межах свого «Nobody Safe Tour», а The Weeknd подорожує навколо світу в межах музичної мандрівки «Starboy Tour». Під час деяких концертів артист навіть запросив на сцену Дрейка.