Новини

Гіларі Дафф оприлюднила новий сингл «Sparks»

21 сентября 2017

Новий сингл Гіларі Дафф під назвою «Sparks» дістався слухачам. У повному обсязі співачка представила його вчора. Писати цю пісню виконавиці допомагала колега зі Швеції – авторка й виконавиця Туве Лу. У танцювальному треку Дафф розповідає про свого коханого: «Ти можеш обіцяти замки, скарби, дітей, мені однаково, Бо наразі мені достатньо тільки тебе, Я хочу, щоб ти був поруч». Наприкінці приспівів лунає заразливе насвистування.

 

Пісні «Sparks» передують композиції «Chasing the Sun» і «All About You», видані раніше. Ці композиції будуть включені до нового альбому Гіларі, який вона планує видати поточного року.

«Альбом увібрав у себе чимало різних життів, яких, я гадаю, варто очікувати, коли ви зробили таку значну перерву. У ньому трохи електро-попу, основна його частина – це стрейндж-фовард-поп, а ще там є приємна танцювальна складова, і це круто. Деякі пісні також мають фолк-відтінок», – розповіла виконавиця минулого місяця про свою першу за вісім років повноформатну платівку в інтерв’ю для «Time».