Новини

Голлівуд шокувала смерть актора Філіпа Сеймура Хоффмана

21 сентября 2017

Тіло 46-річного актора у ванній кімнаті знайшов його особистий помічник. Як зауважують правоохоронці, найімовірніше, смерть зірки спричинило передозування наркотиків. Доказом цього є голка, знайдена в руці Філіпа.

Стіві Макквін, режисер: «Це досить трагічно, коли той, хто зробив так багато для кіно, іде від нас. Я відчуваю несамовитий біль, от і все, що я можу сказати».

2006 року Хоффман став оскарівським лауреатом як виконавець найкращої чоловічої ролі, за стрічку «Капоте». Лише торік Філіп отримав чотири нагороди, серед них і «Оскар», і «Золотий Глобус» у номінації «Найкраща роль другого плану», за фільм «Майстер».

Кевін Костнер, актор: «Філіп був дуже талановитим актором. Прикро, що так сталося. Адже він міг би зіграти ще немало чудових ролей. На щастя, він лишив по собі величезну кількість геніальних фільмів».

Нагадаємо, раніше Філіп Сеймур Хоффман зізнавався в тому, що страждає на героїнову залежність. Також актор не приховував, що лікувався в реабілітаційному центрі. Зірці навіть вдалося прожити без наркотиків двадцять три роки. Утім, очевидно, згодом Філіп знову почав вживати заборонені речовини. Наразі поліція США почала розслідування обставин смерті Хоффмана. Тіло померлого перебуває на судмедекспертизі.