Новини

Група Mozgi зняла кліп на «Хит моего лета»

21 сентября 2017

Кліп «Хит моего лета» став рекордним за швидкістю підготовки компанії «MOZGI Production» — всього за два дні придумали концепцію, сценарій, розробили декорації і образи. Так само швидко команда планує випустити новинку — вже через два тижні.

Ірина Горова, продюсер зйомки: «Ідея створювалася спільно командою “MOZGI Production” та учасниками групи Mozgi, а вже на знімальному майданчику реалізовувалася режисером Леонідом Колосовським спільно з оператором Оленою Чеховською. Костюми для учасників групи надав молодий український дизайнер Віталій Зеленський. Моделі з його нової колекції ідеально підійшли під образ Mozgi».

Потап: «На зйомках “Хит моего лета” ми по-справжньому кайфували, насолоджуючись налагодженою роботою всієї команди! В цьому кліпі використано багато різного освітлення, за рахунок чого новинка буде дуже динамічною, атмосферної і чарівною».

Позитив: «“Хит моего лета” — це сингл, який подобається всім любителям і цінителям дійсно хорошої танцювальної музики! Упевнений, що кліп буде дуже запальним!»

Дядя Вадя: «Ми отримали масу задоволення від знімального процесу, і вже з нетерпінням чекаємо виходу новинки!»