Новини

Гурт Coldplay поділився фан-кліпом на пісню «Amazing Day»

21 сентября 2017

Британські рокери з Coldplay виклали в мережу кліп на пісню «Amazing Day», яка потрапила до альбому за 2015 рік «A Head Full of Dreams». Ролик склеєно з низки відеофрагментів, які надіслали пошановувачі гурту з різних місцин світу. Відзнятий матеріал відображає дивовижний день кожного з них.

Фанам запропонували залити свої кадри на Інстаграм-сторінку гурту 19 листопада. За наданою інструкцією, вони показували, що відбувається в їхньому куточку планети. А 3 січня колектив представив результат проекту, виклавши готове відео на своїй сторінці в Фейсбуку.

У кліпі можна побачити такі визначні пам’ятки, як Біг-Бен у Лондоні, Тадж-Махал в Індії, чарівні заходи сонця, авантюрні види спорту й навіть кадри з концертів Coldplay.

 

Імовірно, цього року Coldplay видасть нову музику. У листопаді гурт опублікував у Твіттері анонс про те, що працює над новим міні-альбомом «Kaleidoscope». Цього року в них також запланований тур по північноамериканських стадіонах, який розпочнеться 1 серпня і триватиме до 8 жовтня.