Новини

Гурт Табула Раса нарешті дописав альбом і вже взявся за наступний

21 сентября 2017

Вони були на гребені слави ще в далеких 90-х, проте їхні пісні й досі крутять на радіо, а кліпи – на телебаченні. Гурт Табула Раса готує до релізу черговий студійник – під назвою «Рисунки На Этаже». Музиканти розповідають, що альбом записувася майже довгих п’ять років, але з різних причин дата його релізу постійно переносилася.

Гурт Табула Раса: «Я думаю многие наслышаны об этом альбоме на протяжении не одного даже года. А может уже и до дыр дослушали. Уже знают даже лучше чем мы. По-этому альбом готов, песни записаны».

До плей-листа нової збірки Табули Раси ввійшло десять пісень. Половина з них вже доступна для прослуховування в Інтернеті.

Гурт Табула Раса: «Есть, например, песня «Майор», которую никто не узнает, что это «-Табула Раса, точный Кино-стиль. Ну, как бы. Вот так вот вломило нас на такую песню и текст».

Презентацію альбому «Рисунки На Этаже» заплановано на кінець жовтня. А ще Олег Лапоногов зізнався, що розпочато запис наступного диска. Уже готові три композиції. А саунд-продюсером однієї з пісень виступив екс-гітарист Океану Ельзи Петро Чернявський.