Новини

Ґвінет Пелтроу присвятила нову кулінарну книжку дітям знаменитостей

21 сентября 2017

Четверте зібрання рецептів Ґвінет Пелтроу з’явиться в крамницях дванадцятого квітня. Книжка присвячена дітям її знаменитих друзів. До неї потрапило понад 125 рецептів, які «на диво смачні, з невеликою кількістю або взагалі без цукру, жиру чи глютену».

На початку книжки акторка згадує кілька відомих імен. Вона не називає прізвищ, очевидно, щоб захистити приватне життя нащадків знаменитостей. Одначе, «TheWrap» удалося розпізнати, про кого ж ідеться насправді.

Ґвінет згадала чотирирічну дитину Бейонсе Ноулз і Джея Зі Блю Айві Картер, синів Роба Лоу та Шеріл Беркофф Метью Едварда та Джона Овена, доньок Дрю Беррімор і Вілла Копельмана Олівію та Френкі, доньку Ніколь Річі та Джоела Меддена Кейт і сина Спаррова та інших.

Також акторка присвятила збірку рецептів своїм і Кріса Мартіна чадам. «Еппл і Мойсей, ця книжка для вас», – написано в передмові. Окрім цього кінозірка зазначила там, що книжка буде корисною і для заклопотаних батьків. «Коли я починала її писати, то розпитувала друзів і колег, яку куховарську книгу вони хотіли б бачити», – написала Ґвінет.