Новини

Іггі Азалія потрапила в «Халепу»

21 сентября 2017

Прем’єра кліпу відбулась у вівторок. Це, правда, тільки лірик-відео, однак до нього потрапив ряд світлин, зроблених під час знімань основного ролика. Тож у відеоряді слова пісні, записаної з Дженніфер Хадсон, переплітаються з фотознімками. На одних зображеннях виринає спорткар сімдесятих років і Іггі Азалія з зачіскою, притаманною тій добі. На інших з’являється Хадсон у характері полісвумен, яка заковує в кайданки Азалію. 

 

«Trouble» – це наступний сингл з «Reclassified», перевидання альбому Іггі Азалії за 2014 рік під назвою «The New Classic». Творчий дует представив трек на початку цього місяця під час телешоу. А кілька тижнів тому композицію екранізували на вулицях Лос-Анджелеса.

«Дженніфер має в цьому кліпі образ нахабної суворої поліцейської. Гадаю, я доволі випадково опинилися в ролі Бонні і Клайда, у якій, насправді, не хотіла б опинитися», – розповіла в інтерв’ю Азалія.

Нині виконавиця готується до туру під назвою «The Great Escape». За підтримки Ніка Джонаса і Tinashe, 24 квітня в місті Фресно, штат Каліфорнія, вона розпочне гастролі. Планується 24 концерти.