Новини

Інді-рокери The Enemy назвали дату виходу четвертого альбому

21 сентября 2017

Запальний британський рок-бенд готує до випуску свій новий, перший за три роки, лонгплей. Майбутня платівка отримала назву «It’s Automatic» та буде представлена на суд слухачів дев’ятого жовтня.

Розповідаючи про реліз, фронтмент колективу Том Кларк зазначив: «Робота над альбомом зайняла багато часу. Це до біса гарний запис. Його було дуже важко зробити, але не у поганому сенсі. Для людей, які продовжують жити у 2007 році це буде шоком, проте для нас це – природній прогрес».

Зазначимо, що згадавши події восьмирічної давнини рокер мав на увазі шалений успіх дебютного альбому The Enemy «We’ll Live And Die In These Towns». Тоді вихід диску мав вибуховий ефект, а гурт вмить став улюбленцем як критиків, так і звичайних поціновувачів музики.

Повертаючись до нового творіння «It’s Automatic», то його вихід буде підкріплено британським туром. Він розпочнеться 16 листопада виступом у Йорку та завершиться першого грудня концертом у Ноттінгемі. Інші деталі платівки рокери повідомлять ближче до її виходу.

До вашої уваги кліп на одну із найвідоміших пісень гурту «Away From Here»: