Новини

Кейт Мосс спровадили з літака

21 сентября 2017

У турецькому курортному місті Бодрум Кейт відпочивала. Вона прибула туди, щоб відсвяткувати майбутнє 50-річчя подруги Сейді Фрост – британської акторки, співачки та дизайнерки. Разом із друзями впродовж останнього тижня супермодель ходила на косметичні процедури в популярний спа-салон.

Повідомляється, що Кейт повенулася до Лондона близько 16:15 сьомого червня. На летовище викликали правоохоронців. Поліція Бедфордшира підтвердила, що їх позвали на допомогу співробітникам летовища для супроводу пасажирки з «агресивною поведінкою». Проте, офіційних відомостей про те, чому саме працівники летовища були змушені вжити таких заходів стосовно Мосс, ще не повідомлялося.

Тим не менше, свідок, яка назвала себе Емілі, розповіла «Daily Mail»: «Коли ми покинули літак, Кейт і її друзі стояли з поліцією, а інший пасажир стояв окремо й говорив із іншим офіцером. Ця леді потім повідомила інших пасажирів у багажній залі про Кейт. Потім Кейт разом із друзями прийшли в цю залу. На борту вони трималися осторонь, а тут спілкувалися з родиною, що стояла поруч і навіть бавилися з маленькою дівчинкою в перукарів».