Новини

Кендрік Ламар і The Weeknd записали саундтрек для «Чорної Пантери»

24 января 2018

Кендрік Ламар і The Weeknd знову об’єднали зусилля. Раніше вони разом попрацювали над «Sidewalks», нині K-Dot (один із псевдонімів Кендріка) й аренбі-співак повернулися до сумісної роботи й готують композицію для фантастичної стрічки «Чорна Пантера». Продюсером саундтреку став сам Ламар й Ентоні «Top Dawg» Тіффіт.

Першим про співпрацю розповів The Weeknd. Він поділився в Інстаграмі знімком із комікса, на якому зображені супергерої. У пості співак не залишив коментарів. Пізніше інсайдер підтвердив «Complex», що виконавці планують видати спільну пісню. Проте досі неясно, коли ж вони це здійснять.

Як згадувалося вище, K-Dot і The Weeknd раніше співпрацювали над треком «Sidewalks», що потрапив до останнього альбому канадця «Starboy». Чимало фанів артиста зійшлося на думці, що це – найліпший трек зі студійника.

У розмові про співпрацю з репером The Weeknd назвав колегу «генієм». А точніше – він мовив: «Я увімкнув йому пісні, тему зі «Starboy», звісно, до якої він додав свій куплет. Він заглянув у свій телефон, трохи порився там, поклав його й почав туди-сюди ходити. Потім він дременув до студійної кабінки, зачинив двері, і я міг почути, як він начитує свій куплет».

Альбом саундтреків «Black Panther» мають представити 9-го лютого, тимчасом як фільм вийде в американський прокат 16-го. Раніше K-Dot поділився двома треками зі збірки. Це були «All the Stars» із SZA та «King’s Dead» із Джеєм Роком і Future. У найновішому трейлері до фільму Ламар також дражнив сумісним треком із Вінсом Стейплсом. У 55-секундному відео чутно, як Вінс виконує свої слова.