Новини

Керолайн Флек розповіла про колишній роман із Гаррі Стайзом

21 сентября 2017

Роман із учасником One Direction уже став частиною її минулого, але Керолайн Флек досі пам’ятає, що почувалася, мовляв, досить дивно, коли зустрічалася зі співаком. Вікова різниця між 35-річною телеведучою та 21-річним артистом становить 14 років. Цей факт постійно обсмоктували ЗМІ. Та Керолайн не бачать якихось причин за щось вибачатися, оскільки не вважає, що від цих стосунків комусь стало погано, чи хтось отримав психічну травму.

Зустрічалися телеведуча та співак кілька років тому, коли слава до Гаррі тільки почала приходити. Роман тривав усього кілька місяців, після чого Флек повідомила, що зустрічається з 31-річним Оллі Марсом. Чомусь вікова різниця в чотири роки з новим бойфрендо її бентежила більше: «Був момент, коли ми почали працювати разом. Тоді я подумала: „Чи можу я?”. Це завжди створювало бар’єр, коли ми просто не могли перетнути цю лінію. Але ми сміялися з цього весь час».

І стосунки з Оллі вона не називає «доволі дивними». Радше навпаки. «Я ніколи не зустрічала такого впевненого хлопця. Він ніколи не плачеться, він завжди повний енергії та йде вперед»,  – розповіла Керолайн про Марса.